Bordesconcert Tobias Borsboom op Fogelsanghstate

Waarde Muziekvrienden,
 
Na een langdurige periode van stilte zijn wij verheugd dat wij weer van ons kunnen laten horen! Wij hopen dat u allen de afgelopen periode goed bent doorgekomen. De opgelegde beperkingen hebben op velerlei vlak zeer ingrijpende gevolgen gehad voor onze samenleving. Zoals u weet heeft ook de podiumsector het zwaar te verduren waarbij ook de artiesten veelal zonder inkomen komen te zitten. 
Om onze eigen artiesten Tobias Borsboom, Dmitry Ivanov en Frans Douwe Slot, alle drie lid van de Muzische Commissie, een financieel steuntje in de rug te geven, organiseren wij in samenwerking met Stichting Fogelsangh State
 
“Zomeravond bordes concerten” 
 
Aan Tobias Borsboom de eer om het eerste concert te geven. Hij speelt werken van Liszt, Godowski, Schubert/Liszt, Brahms en Dukas. Tobias is een veelzijdig pianist die in zowel de solopraktijk als in kamermuziek setting hoge ogen gooide toen hij tijdens de Dutch Classical Talent finale voor beide onderdelen de eerste prijs ontving. 
Frans Douwe (piano) en Dmitry (viool) geven op een nog nader te bepalen datum een duoconcert op dezelfde plaats.
 
Datum: 1 augustus 2020 – aanvang 20 uur,
(bij slecht weer op 1 augustus uitwijk naar 8 augustus)
Plaats: Buiten aan de voorzijde van Fogelsangh State, Kleasterwei 3 Veenklooster.
Ticket: € 20,– p.p. plus een vrijblijvend verzoek om een extraatje te geven om zodoende Tobias en zijn gezin een financieel steuntje in de rug te kunnen geven.
Reserveren:
Dit kan vanaf zaterdag 27 juni a.s. via de website www.kunstkringhardegarijp.nl  Als u direct wilt reserveren dan kan dit door een mail te sturen naar kunstkringhardegarijp@gmail.com
of telefonisch 06 – 531 592 86​   

 
Hoe gaan wij dit op corona-veilige manier doen?
Wij plaatsen de vleugel op het bordes, zodat de musici op veilige afstand van het publiek het concert kunnen geven. De stoelen, waarop u plaats kunt nemen, zetten wij in een wijde boog met voldoende afstand van elkaar, voor het bordes. 
Voor het gebruik van de toiletten van Fogelsangh State is een protocol opgesteld zodat het toiletbezoek geen risico’s met zich meebrengt. 
De gebruikelijke pauze slaan wij over, omdat bij de bediening van consumpties aan de bar risico voor besmetting bestaat. Het concert bestaat daarom uit één blok en u mag zelf uw eigen hapjes en drankjes meenemen die u tijdens en na​         ​ het concert kunt nuttigen. Wij stellen ons voor​    dat dit juist ook heel gezellig kan zijn. Heerlijk ontspannen op een zomeravond met een hapje en drankje in de buitenlucht luisteren naar prachtige muziek! 
 
Nog even praktisch: Mocht het op 1 augustus slecht weer zijn dan schuift het concert een week op naar zaterdag 8 augustus. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij u hierover tijdig per mail en via onze website informeren. Dus houdt u hier rekening mee als u reserveert dat u zowel 1 als 8 augustus vrij houdt in uw agenda.
 
 
Met een muzikale groet en uitkijkend u weer te ontmoeten met muziek!
Namens Stichting Kunstkring Hardegarijp,
Tobias Borsboom
Dmitry Ivanov
Simon Meinema
Frans Douwe Slot

Dit bericht is geplaatst in Concerten. Bookmark de permalink.