Bordesconcert Frans Douwe Slot en Dmitry Ivanov

Waarde Muziekvrienden, Na het overweldigende zomeravond bordes concert met Tobias Borsboom op 1 augustus jl. is het op zondagmiddag 6 september de beurt aan Frans Douwe Slot (piano) en Dmitry Ivanov (viool) om acte de presence te geven.

Zowel Frans Douwe als Dmitry hebben hun sporen verdiend in de muziekwereld en zij spelen voor ons het volgende programma. Van Johann Sebastiaan Bach zijn vioolsonate nr.1 in b mineur, BWV 1014, van Ludwig van Beethoven zijn vioolsonate nr.1 in D majeur opus 12 nr. 1 en van Johannes Brahms zijn vioolsonate nr.1 in G majeur opus 78. De reden dat wij als Kunstkring ook dit concert organiseren is dat de opgelegde corona maatregelen op velerlei vlak zeer ingrijpende gevolgen gehad heeft voor onze samenleving. Zoals u weet heeft ook de podiumsector het zwaar te verduren waarbij ook de artiesten veelal zonder inkomen komen te zitten.

Om onze eigen artiesten Dmitry Ivanov en Frans Douwe Slot, alle twee lid van de Muzische Commissie, een financieel steuntje in de rug te geven, organiseren wij in samenwerking met Stichting Fogelsangh State dit “Zondagmiddag bordes concert”

Datum: 6 september 2020 , aanvang 15:00 uur, in een monumentale boerderij aan het Zuiderend 31 te Suwâld. Ticket: € 20,– p.p. plus een vrijblijvend verzoek om een extraatje te geven om zodoende Frans Douwe en Dmitry een financieel steuntje in de rug te geven. Reserveren kan vanaf heden via de website www.kunstkringhardegarijp.nl of telefonisch 06 – 531 592 86

Hoe gaan wij dit op corona-veilige manier doen? Wij plaatsen de vleugel op veilige afstand van het publiek. De stoelen, waarop u plaats kunt nemen, zetten wij in een wijde boog met voldoende afstand van elkaar,rondom de vleugel. Voor het gebruik van de toiletten van is een protocol opgesteld zodat het toiletbezoek geen risico’s met zich meebrengt. De gebruikelijke pauze slaan wij over, omdat bij de bediening van consumpties aan de bar risico voor besmetting bestaat. Het concert bestaat daarom uit één blok en u mag zelf uw eigen hapjes en drankjes meenemen die u tijdens en na het concert kunt nuttigen. Wij stellen ons voor dat dit juist ook heel gezellig kan zijn. Heerlijk ontspannen op een zomeravond met een hapje en drankje in de buitenlucht luisteren naar prachtige muziek!

Wij kijken er weer naar uit om u te ontmoeten met muziek!

Met een muzikale groet van de muzische commissie van de Stichting Kunstkring Hardegarijp, Tobias Borsboom Dmitry Ivanov Simon Meinema Frans Douwe Slot

Dit bericht is geplaatst in Concerten. Bookmark de permalink.