Rebeca Nez Suarez, viool & Daniel Leiro Castro, pian,o geven een concert op 21 september 2019 op Fogelsanghstate


Rebeca Nez Suarez werd in 1996 geboren in een muzikale familie te Las Palmas (Gran Canaria) en begon op zesjarige leeftijd haar vioolstudie bij haar oom, lid van het Gran Canaria Philharmonic Orchestra. Zij stond op zevenjarige leeftijd al op het podium en in 2007 maakte zij een solodebuut met het Young Orchestra of Gran Canaria onder regie van Zdzislaw Tytlak.
 
Zij volgde haar opleiding als violist onder leiding van haar oom aan de Academie van het Filharmonisch Orkest van Gran Canaria. In 2011 verhuisde zij naar Nederland om haar opleiding voort te zetten aan Codarts University for the Arts, in Rotterdam, bij de Russische pedagoog Natasja Morozova. Kort daarna vervolgde zij haar studie aan het conservatorium van Maastricht, waar zij in 2017 afstudeerde. Haar postdoctorale studies volgt zij aan het prestigieuze Royal College of Music in London
 
Daniel Leiro Castro volgde pianolessen vanaf jonge leeftijd waarbij hij later naast piano ook zang (tenor) in zijn opleidingstraject heeft opgenomen. In 2013 studeerde hij af aan het Rotterdams Conservatorium Codarts, geeft concerten in binnen- en buitenland voor piano en ook in vocaal ensemble. Daniel geeft pianolessen in Rotterdam waarover hij zegt; “Ik moedig mijn leerlingen altijd aan om te experimenteren, om dingen te vragen, voor zichzelf te denken en plezier te hebben in wat ze doen”  
Rebeca en Daniel zullen voor ons een klassiek/romantisch programma ten gehore brengen.
U bent welkom vanaf 19:30 uur op Fogelsangh State en het concert vangt aan om 20:00 uur. De entree is € 20,– p.p waarbij een drankje in de pauze is inbegrepen.
Reserveren kan via https://www.kunstkringhardegarijp.nl/contact/reserveren-concertkaarten/ of telefonisch 06- 531 592 86

Dit bericht is geplaatst in Concerten. Bookmark de permalink.