Recital Yukiko Hasegawa op 18 mei

Het verheugt ons zeer u uit te nodigen voor het pianorecital met Yukiko Hasegawa op zaterdag 18 mei a.s.

Datum: 18 mei 2019
Aanvang: 20.00 uur , zaal open vanaf 19.30 uur
Entree: € 20,– p.p. (incl een drankje in de pauze)
Plaats: Jelte Binneswei 33 – Mûnein

Op het programma staan:
– Pianosonate opus 110 van Van Beethoven,
– Prélude “La cathédrale engloutie” van Debussy,
– Prelude, choral et fugue van Franck
– Schumann zijn Kreisleriana, op. 16.

Yukiko Hasegawa is geboren in Hamamatsu, (Japan) en begint op vierjarige leeftijd met haar eerste pianolessen en vanaf 1998 studeerde ze piano bij Moto Sasaki, Tusa Ertzebet en Amadeus Webersinke in Tokio, alwaar ze een Master diploma behaalt in 2004. Vanaf 2005 zet Yukiko haar studie voort in Nederland aan het Conservatorium van Amsterdam bij Willem Brons. Ook volgt ze de studie Fortepiano bij Bart van Oort en Stanley Hoogland. Ze ontvangt een Bachelor of Music diploma in 2008 en in 2009 voor respectievelijk piano en fortepiano.

In september 2011 behaalt Yukiko het Masterdiploma voor piano aan het Conservatorium van Amsterdam. Willem Brons beschrijft Yukiko Hasegawa “als een verfijnd, sensitief en muzikaal performer/pianist, met een opmerkelijk inzicht in de verschillende stijlen.”

Reserveren kan via de website: Reserveren of via telefoon 06-531 592 86. Bij geen gehoor kan de reservering worden ingesproken.

Na afloop van het concert bent u uitgenodigd om nog een drankje te drinken en met elkaar na te praten.

Dit bericht is geplaatst in Concerten. Bookmark de permalink.