Zaterdag 28 juli 2018 Tobias Borsboom – Wanderlust

Tobias Borsboom nodigt u van harte uit voor het pianorecital “Wanderlust” op zaterdag 28 juli : aanvang 20.00 uur

Plaats : Zuiderend 33, Suwâld

Entree: eigen bijdrage

Opgave bij Simon Meinema : 06 53159286 of simonmeinema@gmail.com

“Ik ben een romanticus, als pianist en als mens. Ik ken het verlangen om te verdwalen, altijd nieuwsgierig, met een open blik voor het onbekende.” – Tobias Borsboom

Tobias Borsboom is een van Nederlands bekendste jonge pianisten van dit moment. Bekendheid verwierf hij met een dubbele nominatie voor de Dutch Classical Talent Award. Deze award werd hem in 2015 uitgereikt. Met violist en duopartner Piotr Jasiurkowski won hij de publieksprijs. Ook toerde hij als solist in Gershwins Pianoconcert in F met het Nederlands Studenten Orkest, en recent met zijn soloprogramma ‘Wanderer’ in Polen en Indonesië.
Tobias is een veelgevraagd pianist op velerlei podia en festivals als het Storioni Festival, het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht, het Wonderfeel festival, My First Festival en The International Holland Music Sessions. Zijn solorecitals geven blijk van zijn belangstelling voor hedendaagse muziek en zijn debuutalbum Wanderer (Label 7 Mountain Records, 2017) is met veel lof in de pers en media onthaald.

Zie ook onze informatie op  Facebook 

Dit bericht is geplaatst in Concerten. Bookmark de permalink.