Zomerconcert op 12 augustus in Gytsjerk: Uitverkocht!

Waarde muziekvrienden!

Pianist:   Tobias Borsboom
Aanvang 20 uur, entree € 15,– p.p. Inclusief een drankje in de pauze.

Locatie:  Canterlandseweg 52, 9061 CD Gytsjerk

U kunt vanaf 8 augustus niet meer reserveren!

Wij zijn te gast in de prachtige landschapstuin en het arboretum van Willem en Paula Voorthuijsen in Gytsjerk.

Op een fantastische locatie net buiten Gytsjerk, een oude woonboerderij met enkele hectares er omheen met de meest fantastische soorten bomen, afgewisseld met bloemenweides, zal dit jaar ons zomeravondconcert plaatsvinden. We gaan er vanuit dat het buiten kan plaatsvinden, maar als het weer het niet toelaat, is de deel van de boerderij een prima vervanging.

Pianist Tobias Borsboom zal in deze ambiance  een betoverend recital geven. Wanderlust is het thema van dit pianorecital waarbij Tobias werken van Schubert, Mendelssohn en Liszt ten gehore zal brengen. De uit te voeren stukken zullen zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden op deze site. Veel meer informatie vindt u op de professionele website www.tobiasborsboom.com

U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats tegenover het kerkje aan de Canterlandseweg 63, 9061CA Gytsjerk, vanwaar u als “de Wanderer” van Schubert naar de in het groen verscholen concertlocatie loopt, onder begeleiding van onze vrijwilligers. De wandeling leidt u door een stukje authentiek Fries Wâlden landschap en is ongeveer 350 meter. Een link naar Google Streetview : Parkeerplaats

Voor mensen die minder goed ter been zijn bestaat de mogelijkheid om direct naast de concertlocatie te parkeren. Het aantal parkeerplaatsen is daar echter beperkt. Indien u hiervoor in aanmerking wilt komen verzoeken wij u tevoren een email te sturen naar kunstkringhardegarijp@gmail.com

Kaarten kunt u niet meer reserveren via het webformulier op onze site: Reserveren concert 12 augustus

Voor nadere informatie zijn wij bereikbaar via kunstkringhardegarijp@gmail.com of telefonisch op 06-53159286. Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken.

Wij ontmoeten u graag bij de familie Voorthuijsen om samen te genieten van de mooie muziek!

Met muzikale groet, Stichting Kunstkring Hardegarijp

Dit bericht is geplaatst in Concerten. Bookmark de permalink.