Wordt Vriend van de vleugel !

Zet met Uw toets de toon!

Word Vriend!

Samen met u kunnen wij zorgen dat de ware en ook de prille muziekliefhebber kan blijven genieten van zowel gevestigde als opkomende talenten. De traditie van kamermuziek houden wij in ere.

Als “Vriend van de vleugel” helpt u de vleugel in stand te houden en bieden wij u toegang (maximaal twee personen) tot de jaarlijkse speciale bijeenkomst op Fogelsangh-State.

U kunt Vriend worden door U op te geven via het formulier op onze website.

Daarna ontvangt u de oorkonde van uw geadopteerde toets voor het betreffende jaar.

Om de gewenste kwaliteit te kunnen realiseren moeten wij blijvend streven naar het aantrekken van musici van niveau. Om die te kunnen werven, is de aanwezigheid van een klasse instrument voorwaarde.
Om de balans van kwaliteit en betaalbaarheid in evenwicht te houden, is het noodzakelijk dat een hoogwaardige vleugel tot onze “basisuitrusting” behoort.
Om deze reden beschikken wij inmiddels over een Yamaha G3 vleugel die aan onze uitgangs- punten voldoet.
Dit hebben wij kunnen realiseren met een gedeelte eigen vermogen, een royale schenking die wij mochten ontvangen en een door muziekvrienden verstrekte lening.

In overleg met de familie Marchant et d’Ansembourg – Van Harinxma thoe Slooten hebben wij voor deze “eerbiedwaardige dame” een warm thuis gevonden op Fogelsangh-State in Veenklooster, van waaruit zij af en toe voor een concert elders in onze provincie “op tournee” gaat. Als zij daarna weer thuis komt, geniet ze van een heerlijke en welverdiende rust in de tuinkamer van Fogelsangh-State.

Naast dat wij de beschikbaar gestelde lening willen aflossen, behoeft onze vleugel ook aandacht in de vorm van onderhoud, stemmen, transport enz. om elke keer weer optimale prestaties te kunnen leveren, zodat u daarvan met ons blijvend kunt genieten. En daarvoor is geld nodig.

Om deze reden doen wij een beroep op u om een toets van de vleugel te willen adopteren.
De adoptiekosten bedragen € 50,– per jaar (een hogere bijdrage stellen wij bijzonder op prijs), waarmee u Vriend wordt van de vleugel. Na een jaar nemen wij contact met u op, of u de adoptie weer voor een jaar wilt voortzetten. Op deze wijze helpt u mee onze vleugel in stand te houden.

Voor u als Vriend, zullen wij jaarlijks een speciale bijeenkomst organiseren op Fogelsangh-State, waarbij de vleugel centraal zal staan.

Zet met Uw toets de toon en word vriend van de vleugel.

Alvast hartelijk dank.

De organisatie “Vrienden van de vleugel” valt onder verantwoordelijkheid van het stichtingsbestuur Kunstkring Hardegarijp. Wenst u nadere informatie, neem dan contact op met het bestuur (Toon van Aert; 0511-473580) of stuur ons een e-mail: vriendenvandevleugel@kunstkringhardegarijp.nl

Dit bericht is geplaatst in Vrienden van de vleugel met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie