Zomeravondconcert pianoduo Stefan en Martijn Blaak op 14 juli 2012 in Suwâld

Zaterdag 14 juli 2012 – Zomeravondconcert voor twee vleugels met het Pianoduo Stefan & Martijn Blaak.  Bij mooi weer krijgen de beide vleugels in de tuin hun plaats zodat u als publiek van zowel de muziek als de prachtige zomeravond kunt genieten.  Het concert word gegeven aan de Zuiderend 33, 9265 LW te Suwâld. Aanvang: 20:00 uur, Entree: € 17,50

Het pianoduo Blaak wordt gevormd door de zeer muzikale broers Stefan en Martijn. Informatie over het duo Blaak treft u aan op www.pianoduoblaak.nl

Het programma bestaat onder meer uit de Sonate voor twee piano’s van Francis Poulenc; van Camille Saint-Saëns hoort u zijn “Caprice héroique” op. 106 en “Variations sur un thème de Beethoven” op.35.  Het concert wordt afgesloten met de “Reminiscenses de Don Giovanni” van Franz Liszt.

Kaarten voor het concert kunt u reserveren via het volgende e-mailadres: kunstkringhardegarijp@hotmail.com

 

Dit bericht is geplaatst in Concerten met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie