Frans Douwe Slot ZOMERAVONDCONCERT op 8 aug 2009 – Klooster- Lidlum

Waarde muziekvrienden, Hurdegaryp, juli 2009

Datum: zaterdag 8 augustus 2009
Plaats: Muntsewei 1 (9953 XN) te Klooster- Lidlum

Voor mij, pianist Frans Douwe Slot, is het een bijzonder genoegen om mijn eerste concert in lange tijd weer te geven in Nederland op zaterdag 8 augustus a.s.
Na een uitzonderlijk mooi jaar op de Liszt Academy in Boedapest, kijk ik er erg naar uit om mijn concertleven hier in Nederland weer op te pakken. Na een studie op het hoogste niveau, voelt het aankomende concertseizoen als een nieuw tijdperk waar ik enorm naar uitkijk.
Dat ik dit hoofdstuk mag openen bij de Kunst Kring Hardegarijp, maakt het voor mij extra speciaal!

Het programma is onderleiding van Szokolay Balázs ingestudeerd. Met o.m. de SONATE H-MOLL van Franz Liszt en de SONATE A-DUR D-644 van Franz Schubert hoop ik u allen een bijzonder concert te kunnen bieden!

U bent van harte welkom op de prachtig in het land gelegen Kop-Hals-Rompboerderij waar wij bij heel mooi weer de vleugel in de boomgaard zetten en bij minder mooi weer in het ruime schuurgedeelte. Het is raadzaam iets warms mee te nemen om aan te trekken als het in de avond wat frisser wordt.

zie ook www.fransdouweslot.com

Dit bericht is geplaatst in Concerten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie