2019 Weer een Muzikaal jaar!!


Beste muziekliefhebbers,
Misschien heeft u de afgelopen maanden wel eens gedacht: heb ik soms toevallig iets gemist van de Kunstkring Hardegarijp? Het was toch meestal wel de gewoonte dat de Kunstkring Hardegarijp een concert organiseerde in het najaar. Dat is dit najaar helaas niet gelukt en wij kunnen u meedelen dat u dus geen nieuwsbrieven gemist hebt. Waarom dit najaar geen concert? Daar spelen wellicht meerdere oorzaken mee: door verhuizingen zijn we een paar prominente concertlocaties kwijt geraakt. Momenteel zijn we druk op zoek naar nieuwe locaties, met name locaties waar wat meer ruimte beschikbaar is. Mocht u uw eigen huis beschikbaar willen stellen voor zo’n fantastisch concert of een idee hebben voor een locatie in uw omgeving …. aarzel dan niet om ons dat te melden!
Wat wellicht ook een rol heeft gespeeld is dat de organisatie van Schubertiade in Jorwert afgelopen zomer 
veel van onze vrijwilligers gevraagd heeft. Daarom ook even een pas op de plaats. Overigens hebben wij met dit concert in Jorwert een fantastische inspanning geleverd. De recensie in de LC was  lovend! Maar hier werd ook duidelijk dat wij manschappen /mensen nodig hebben om zo’n evenement te organiseren en uit te voeren. Dus lezer, als u mee wilt doen met het organiseren van onze concerten; wees welkom!
Maar na deze rustpauze gaat de Kunstkring Hardegarijp weer gewoon verder. Ondertussen kijken wij al naar het nieuwe jaar en zijn er gesprekken gaande over een aantal nieuwe huisconcerten. In februari is het plan om een pianotrio op het podium te hebben. Het trio bestaat uit Floor Le Coultre (viool), de Canadese cellist – William McLeish en pianist Ivan Penkov. En in het voorjaar van 2019 gaan we weer verder met Muziek rond de Vleugel op Fogelsangh State. Dit op basis van het succes en de prettige samenwerking met Stichting Fogelsangh State. Als amateurmuzikant bent u hier welkom om samen muziek te maken. Ook is er de mogelijkheid om als vrijwilliger bij dit evenement betrokken te zijn. Wilt u hierover meer weten neem dan contact met ons op.
En met het de directie van het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours zijn  al weer afspraken gemaakt dat de Kunstkring Hardegarijp de winnaar van 2020 weer een podium zal bieden.
Het bestuur en de vrijwilligers van de Kunstkring Hardegarijp wenst u alvast fijne feestdagen en een muzikaal 2019 toe.
Bestuur en vrijwilligers van de Kunstkring Hardegarijp

Dit bericht is geplaatst in Concerten. Bookmark de permalink.