Concertjaar 2016 succesvol afgerond: 2017 in voorbereiding

Waarde muziekvrienden

Ons concertjaar is helaas ten einde.

Deze agenda en het uitgebreide Concertarchief  doorbladerend krijgt u een goed overzicht van al onze activiteiten. En dat waren er veel . Naast het jaarlijkse topconcertprogramma, een intiem concert van de Vrienden van de Vleugel en een zeer succesvolle voortzetting van Muziek Rond De Vleugel  in Veenklooster.

De uitstekende  samenwerking met Fogelsanghstate zal in de komende jaren tot nog meer en grotere klassieke happenings leiden.

Direct wanneer we voor 2017 de nieuwe activiteiten hebben gepland, ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven voor de Nieuwsbrief, bericht.

Nog niet aangemeld? Vul uw naam en emailadres in in de kolom rechts op deze webpagina.  Als u niet meer op de hoogte wilt blijven kunt u zich daaronder ook afmelden. Wij willen bij niemand tot spam verworden!

Wij danken al ons publiek voor hun enthousiasme en passie voor de klassieke muziek. Al onze concerten waren uitverkocht! Dat alleen al is een voldoende reden voor ons om ‘gewoon’ door te gaan met wat de Kunstkring al 22 jaar (!)  zonder een cent subsidie doet.

Het bestuur wenst u allen een fijne maand december toe en graag tot ziens in een muzikaal nieuw jaar.

 

Dit bericht is geplaatst in Stichting. Bookmark de permalink.