Muziek rond de Vleugel

 “Muziek rond de Vleugel” kunnen we weer laten klinken.

Op 11 september 2022 speelt TRIO TENTATIVO: Sierk Hondema (piano), Gerbrig van Brug (dwarsfluit en basfluit) en Marlinda Wenselaar (dwarsfluit en trompet).

Aanvang rond 14 uur.

Het programma bestaat uit muziek uit de barok, romantiek, lichte muziek en zelfs een opera in 10 minuten.  Van componist Maarten Smit (wonend te Workum) spelen we de Petit Suite voor 6 handig piano, maar nu speciaal voor Trio Tentativo bewerkt voor 2 fluiten en piano.

U beleeft een primeur,  het stuk is nog nergens anders uitgevoerd.

Daarnaast hoort u muziek van Wilhelm Popp, Camile Saint Saens, Thijs van Leer, Franz Doppler, Giovanni Battista Pergoleso, Leonard Cohen, Léo Delibes en Gioachino Rossini.

De vleugel van de Kunstkring Hardegarijp, die gewoonlijk gebruikt wordt door topmusici zoals de winnaar van het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours, wordt dan ter beschikking gesteld aan amateurmusici die hiermee de gelegenheid krijgen op een prachtige locatie met elkaar te musiceren. Wij bieden hiermee een podium voor muziekliefhebbers om elkaar te ontmoeten en samen te spelen. Heeft u belangstelling, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Een bezoek aan Fogelsangh State (toegang slechts 5 €!) is zeer de moeite waard en zeker met deze gezellige muzikale omlijsting die door het monumentale huis en de prachtige tuin klinkt.

 

Fogelsangh State
Adres:
Kleasterwei 3
Veenklooster
“Muziek rond de Vleugel”
Contact:
Erna Jansen  06 40265325

 


“Muziek rond de Vleugel”