Uniek Zomeravondconcert in Jorwert – 9 juli

Locatie: Master Fopmawei 2, 9023 AH Jorwert

Aanvang: 20.00 uur

Entrée: 15 euro, inclusief een glaasje in de pauze.

Graag nodigen wij u uit voor een bijzonder zomerconcert in het prachtige Jorwert op zaterdag 9 juli aanstaande. Die avond spelen pianist Casper Vos en violist Dmitry Ivanov onder andere het vioolconcert in D Major op. 77 van Johannes Brahms.

Het concert zal bij mooi weer in de buitenlucht plaatsvinden. Mocht het weer dat niet toelaten, dan is er een binnen-locatie.

U kunt casparhem reeds op radio 4 hebben gehoord of op televisie hebben gezien: pianist Casper Vos (1988). Hij behaalde cum laude zijn masterdiploma en won al vele prijzen op zowel nationale als internationale concoursen. Ruim een jaar geleden werd hij geselecteerd als een van de vier finalisten voor The Dutch Classical Talent Award 2016/2017. Ook het prinses Christina Concours verliet hij niet zonder een prijs in de wacht te slepen.

dimitryDmitry Ivanov is geen onbekende bij de Kunstkring. Ivanov maakt onderdeel uit van onze Muzische Commissie, maar deze avond zal hij zelf acte de présence geven. Ivanov, geboren in 1989 in Tasjkent in Oezbekistan, woont sinds 1993 in Nederland. Na vele (voor)opleidingen studeerde hij cum laude af aan het Rotterdams conservatorium bij Benzion Shamir. Hij treedt zowel als solist als binnen diverse orkesten op. Naast zijn vele binnen- en buitenlandse optredens is hij tweede violist van het Aristos Kwartet. Sinds vorig jaar studeert het kwartet in de voltijdsopleiding van de Nederlandse Strijkkwartet Academie.

Reserveren kan tot 7 juli via mailadres: reserveren@kunstkringhardegarijp.nl (o.v.v naam en het aantal kaarten of via het formulier op de website Reserveren. Het totaalbedrag graag voor 8 juli overmaken op: IBAN NL65 RABO 0104 8595 71,o.v.v. van de naam en het aantal kaarten). U kunt ook telefonisch reserveren: 06-531 592 86 of 0511- 43 13 38. Bij geen gehoor kan de reservering worden ingesproken.

Graag ontmoeten wij u op 9 juli aanstaande.

Met muzikale groet,

Stichting Kunstkring Hardegarijp,

de Muzische Commissie

 

Dit bericht is geplaatst in Concerten. Bookmark de permalink.