Vrijwilligers gezocht

Geen muziek zonder passie, geen Kunstkring zonder vrijwilligers

Goethe heeft ooit te kennen gegeven dat er eigenlijk geen dag voorbij mag gaan zonder een mooie tekst te lezen, een bijzonder schilderij te zien of een prachtig muziekstuk te horen. Om u zich aan dat laatste tegoed te kunnen doen, een prachtig muziekstuk, organiseert De Kunstkring Hurdegaryp jaarlijks een aantal huisconcerten.

Om dit tot in de puntjes goed te kunnen organiseren, zoeken wij versterking voor ons vrijwilligersteam. Mensen met meer dan alleen een passie voor kunst, voor muziek. Mensen die, naast genieten van klassieke muziek, ook de handen uit de mouwen willen steken bij bijvoorbeeld het medeorganiseren van het concert, de catering of de public relations.

Heeft u affiniteit met De Kunstkring en het organiseren van bijzondere huisconcerten en wilt u daar graag aan meewerken? Laat het ons weten.

Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met Erna Jansen (secretaris) 058 2674513/ 06 40265325 ; email  ernaj@xs4all.nl

Dit bericht is geplaatst in Stichting met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie