Van Baerle Trio op 12 januari 2013 – Veenklooster

Waarde Muziekvrienden,

2MD-Baerle2601_2Wij nodigen u met muzikale vreugde uit voor het concert op zaterdag 12 januari a.s. met een optreden van het zeer geprezen Van Baerle Trio. Het trio bestaat uit pianist Hannes Minnaar, violiste Maria Milstein en cellist Gideon den Herder. Op het programma staat: het Pianotrio nr. 1 in F van Saint- Saens, het trio ‘sur des mélodies populaires irlandaises’ van Martin en het pianotrio nr. 7 in B opus 97 ‘Aartshertog’ van  Van Beethoven.

In maart 2011 vond hun Debuut-tournee langs de Nederlandse zalen plaats, die door de nationale pers met groot enthousiasme ontvangen werd. In dezelfde maand speelde het trio in de serie Jonge Nederlanders van het Concertgebouw. Bij het Concours International de Musique de Chambre de Lyon won het trio in april 2011 de 1e prijs, de publieksprijs en twee extra prijzen. Niet veel later won het trio, tijdens de finale van het Vriendenkrans Concours in het Concertgebouw Amsterdam, de Vriendenkrans en de Publieksprijs en werd uitverkozen tot Radio 4 Talent van het Jaar. Op 4 december jl. ontvingen zij de Kersjesprijs in het Concertgebouw te Amsterdam. Uitgebreide informatie over de musici treft u aan op: www.vanbaerletrio.com

Klik op de cover van het programmaboekje voor meer informatie:

130112 - van Baerle Trio

 

Plaats: Fogelsangh State te Veenklooster
Aanvang 20:00 uur, deuren open 19:30 uur
Entree: € 18,50 p.p. (inclusief consumptie in de pauze)
Adres: Kleasterwei 1, Veenklooster

 

Reserveren:
U kunt reserveren door een mail te versturen naar: reserveren@kunstkringhardegarijp.nl of  door middel van de link onder het kopje reserveren op de website van de kunstkring.

Op volgorde van binnenkomst van de reservering krijgt u een genummerde stoel toegewezen. Aan de balie voorafgaand aan het concert ontvangt u het programma met hierop het aan u toegewezen stoelnummer. U hoeft u hierdoor niet te haasten voorafgaand aan het concert.

Wij willen u erop wijzen dat gereserveerde plaatsen tot twee weken voor het concert kosteloos geannuleerd kunnen worden!

 

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de familie Marchant et d’Ansembourg – Van Harinxma thoe Slooten uit Beetserzwaag, Rabobank Burgum de Lauwers en Zorgpartners Friesland. Hiervoor zijn wij hen wederom zeer erkentelijk.

Na het concert is er gelegenheid om onder het genot van een drankje met elkaar en de musici na te praten.
Met muzikale groet en graag tot ziens op zaterdag 12 januari a.s.
Stichting Kunstkring Hardegarijp

De Muzische Commissie

Dit bericht is geplaatst in Concerten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie