Vrienden van de Vleugel bijeenkomst 2018

NOTA BENE:  Dit is een besloten bijeenkomst! Alleen voor Vrienden van de Vleugel. Wilt u ook Vriend worden? Zie daarvoor de speciale pagina: Vrienden

Masterclass, een avond met muziek onder leiding van Frans Douwe Slot.

Datum: zaterdag 29 september 2018

Aanvang: 20:00 uur

Locatie: Fogelsangh State, Kleasterwei 3

(9297 WN) Veenklooster.

Pianist Frans Douwe Slot zal op deze avond een thema behandelen waarbij de vleugel centraal staat, waarbij componisten, die het instrument hebben gebruikt als basis voor hun oeuvre, een stem krijgen. Daarnaast stellen wij deze avond twee groepen samen die het tegen elkaar mogen opnemen in een leuke en interessante quiz.

Nadere info: www.kunstkringhardegarijp.nl of telefonisch 0511-473580

Met ons heeft u het mogelijk gemaakt dat er in het afgelopen seizoen een groot aantal muzikale activiteiten hebben plaatsgevonden waarbij onze eigen vleugel het onmisbare instrument is.
Om u een indruk te geven. In de zomermaanden staat de vleugel elke laatste zondag van de maand ter beschikking aan amateurmusici. Tijdens het evenement “Muziek rond de vleugel” musiceren deze mensen/amateurmusici op Fogelsangh State waarbij de vleugel een muzikaal ontmoeten mogelijk maakt tussen zowel de mensen die zelf achter de vleugel plaatsnemen of zich laten begeleiden als zij die een ander instrument bespelen. Ook het seizoen 2018 van “Muziek rond de vleugel” beloofd weer een zeer gezellige en muzikale ontmoetingsplaats te worden voor zowel musici als publiek.
Ook bij onze huisconcerten stond en staat onze vleugel centraal.
Ook in het dit concertseizoen zal de vleugel weer een prominente rol spelen. Zij gaat hiervoor weer meerdere malen op reis. Om deze reizen zo zorgvuldig mogelijk te kunnen ondernemen hebben wij mede door uw donaties een zeer degelijke beschermhoes aan kunnen schaffen. En het laatste nieuws is dat wij mede door uw donatie nu de beschikking hebben over een eigen trailer waarmee wij de vleugel zelf en geheel in eigen beheer van en naar de concertlocaties kunnen vervoeren.
Naast dit alles heeft de vleugel blijvend zorg en aandacht nodig als onderhoud, stemmen, vervoer, stalling, vervanging materiaal enz.
U begrijpt dat al het bovenstaande mede mogelijk gemaakt is door u. Als bestuur van Stichting Kunstkring Hardegarijp zijn wij u dan ook zeer erkentelijk voor uw bijdrage. Zodoende nodigen wij u graag en van harte uit om op 29 september a.s. aanwezig te zijn zodat wij met u het glas kunnen heffen op de vleugel die wij door uw donaties in eigendom hebben verkregen.
Op deze avond praten wij u, naast de muzikale invulling, graag bij over de stand van zaken rond de vleugel en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Wij verwelkomen u ook in 2018 weer graag als vriend van de vleugel.

Met hoogachting,

Bestuur, Stichting Kunstkring Hardegarijp

Dit bericht is geplaatst in Vrienden van de vleugel. Bookmark de permalink.