21 oktober: Jan Wijn geeft een masterclass

De Kunstkring Hardegarijp biedt u de gelegenheid kennis te maken met Jan Wijn, hoofdvak docent piano aan Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Wie kent hem niet? Docent van veel van onze beroemde pianisten o.a. Wibi Soerjadi, de gebroeders Lucas en Arthur Jussen, Ronald Brautigam, ……. Een overzicht van zijn carrière werd recent door Paul Witteman gegeven op 30 april 2017. U kunt dit via deze link volgen: Jan Wijn

De Masterclass is uitverkocht! Dat betekent dat alleen nog kan worden gereserveerd voor het recital om 20 uur.

Op 21 oktober a.s. ontvangen wij Jan Wijn op Fogelsangh State voor het geven van een masterclass. ‘s Middags vanaf 13.30 uur zal Jan Wijn drie getalenteerde pianisten onderwijzen in het vak. De deelnemers deze middag zijn Ramon van Engelenhoven, Florian Verweij en  Azusa Yamaki.  Ramon is voor ons geen onbekende. Hij is in juni van dit jaar geslaagd aan het Sweelinck Conservatorium van Amsterdam met de hoogste onderscheiding, Florian Verweij, studeert piano bij Jan Wijn en Azusa Yamaki komt uit de stal van pianodocent Paul Komen verbonden aan het Conservatorium van Groningen.

Na deze masterclass zal vanaf 17.30 uur een voortreffelijk buffet worden geserveerd in het (verwarmde) koetshuis van de State, verzorgd door Yolanda Ulfman.

Om 20 uur is dan de aanvang van het recital van de drie toptalenten.

Het volledige muziekprogramma van de middag en de avond treft u hier aan.

Reserveren kan vanaf heden en alleen met het reserveringsformulier via deze link.

U kunt kiezen uit drie mogelijkheden:

  1. Wij bieden deze totale pianobeleving in de unieke omgeving van Fogelsanghstate aan voor   € 35,-  per persoon , inclusief het buffet.(geen plaatsen meer beschikbaar)
  2. Wilt u alleen de middagsessies bijwonen en tijdens het buffet kennis maken met de pianisten, dan zijn de kosten € 22,50 per persoon..(geen plaatsen meer beschikbaar)
  3. Wilt  u het avondconcert bijwonen? De kosten zijn € 17,50 per persoon.
Dit bericht is geplaatst in Concerten. Bookmark de permalink.