28 aug 1999 – Anna Wiersum, Aljosja Buijs

Anna Wiersum viool, Aljosja Buijs piano

• zaterdag 28 augustus 1999
• tuin Huize Wagenaar – Van Harinxmaweg 2 Beetsterzwaag

Violiste Anna Wiersum (Groningen) studeerde aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Herman Krebbers en aan de Menuhin Academy in Zwitserland bij Alberto Lysy. Zij begeleidde solisten als Yehudin Menuhin en Isaak Stern. Nu speelt ze in het Gelders Orkest en geeft ze les aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Vorig jaar verzorgde ze voor Kunstkring Hardegarijp een programma waarbij ze werd begeleid door Sebastiaan Oosterhout.
Aljosja Buis (Nijmegen, 1972) studeerde aan het conservatorium in Arnhem en volgde masterclasses bij Detlef Kraus en Jean-Yves Thibaudet. Hij vervolgde zijn studie op het Conservatorium van Amsterdam.

programma
J.S. Bach – Tweede Partita in d voor viool solo: Allemande; Chaconne
Beethoven – Sonate voor viool en piano Nr. 5 Op. 24 in F
Brahms – Sonate in f voor piano en altviool Op. 120 Nr. 1
Wieniafski – Scherzo Tatantella

mede mogelijk gemaakt door
Makelaardij H. Meinema
Bloembinderij Pruisscher
Braam Piano’s
Terra BV

Dit bericht is geplaatst in Concerten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie