21 april – 20.00 uur Suwâld : Voorjaarsrecital van Florian Verweij

Het verheugt ons zeer u op zaterdag 21 april a.s te kunnen ontvangen in het woonhuis van  Koos en Nynke Talsma in Suwâld. In de tot ‘concertzaal’ omgebouwde woonruimte zal de 21 jarige pianist Florian Verweij een aantrekkelijk programma ten gehore brengen.

Hij zal o.m. van Ludwig van Beethoven Sonate opus 26 in E flat majeur “les adieux” uitvoeren en van Claude Debussy uit Livre 2 een aantal werken spelen aangevuld met l’isis Joyeuse ook van Debussy. Daarnaast speelt hij van Alexander Scriabin een zestal preludes en zijn sonate no. 2 in g-sharp mineur. Als afsluiter brengt hij de spectaculaire Transcendental Etude opus 11 no 10 “Lezghinka” van Sergej Lyapunov ten gehore.

Via bijgaande link kunt u een kort promotiefilmpje bekijken die voor de Meesterproef van de Classic Young Masters gemaakt is in 2015. Florian Verweij

Locatie:           Kerkbuurt 26, Suwâld

Aanvang:        20:00 uur, welkom vanaf 19:30 uur

Entree:            17,50 euro, inclusief consumptie in de pauze.

Reserveren kan via de website: Reserveren of via telefoon 06-531 592 86. Bij geen gehoor kan de reservering worden ingesproken.

Na afloop van het concert bent u uitgenodigd om nog een drankje te drinken en met elkaar na te praten. Als de weersomstandigheden het toelaten ontsteken wij de vuurkorven in de tuin.

 

Via deze link kunt u alvast met hem kennis maken: http://www.florianverweij.nl/biografie/

Dit bericht is geplaatst in Concerten. Bookmark de permalink.