Nieuwsbrief

                                                 mei 2023                 

Waarde muziekvrienden,

Wij zijn verheugd u uit te kunnen nodigen voor het concert op zaterdag 24 juni
aanstaande waarbij pianist Frans Douwe Slot en violiste Lisa Jacobs een try-out concert geven. Dit concert speelt zich af rondom “De Hollandse Chopin” en biedt de uitgelezen kans om kennis te maken met de muziek van componist Gerard von Brucken Fock. Ook passeren deze avond werken van Frédéric Chopin en Edvard Grieg de revue. 

Over violiste Lisa Jacobs schreef de pers: ‘Beeldschoon, gracieus en spatzuiver’ (De Volkskrant), Een violiste om direct te omarmen (Klassieke Zaken) en ‘Sensual allure in Jacobs’s deeply felt, beguilingly phrased readings’ (BBC Music Magazine).

Pianist Frans Douwe Slot is voor ons een zeer gewaardeerde bekende, zowel als getalenteerd pianist als lid van de Muzische Commissie van de Kunstkring. Het is dan ook een voorrecht dat hij samen met Lisa bij ons komt optreden.

Samen vormen zij een inspirerend muzikaal duo. U treft hun volledige CV als bijlage aan.

Datum :   zaterdag 24 juni a.s.
Aanvang concert :   20.00 uur; vanaf 19.30 uur bent u welkom
Plaats :   Kerkbuurt 57, Suwâld

Toegangsprijs :   € 20,–, inclusief een drankje in de pauze


Reserveren kan via de website of via deze link
Wij verzoeken u daarna de toegangsprijs à € 20,- MAAL het aantal personen over te maken aan: Kunstkring Hardegarijp, IBAN NL65 RABO 0104 8595 71, onder vermelding van uw naam en het aantal kaarten (+ een eventuele extra donatie).

Heeft u toch nog vragen neem dan gerust contact op met Simon Meinema 06 53159286 of stuur een email aan kunstkringhardegarijp@gmail.com
Gereserveerde plaatsen kunnen tot 7 dagen voor het concert geannuleerd worden met restitutie.

Muziek rond de Vleugel
Zoals wellicht bij u bekend geeft Kunstkring Hardegarijp een podium aan amateurmuzikanten. Hiervoor stellen wij onze vleugel beschikbaar. De planning voor de ‘Muziek rond de Vleugel’ op Fogelsangh State is zo goed als gereed. U ontvangt hierover binnenkort een aparte nieuwsbrief met het volledige programma.


Met een hartelijke en muzikale groet,
Stichting Kunstkring Hardegarijp.