Muziek rond de Vleugel

Ook in 2019 organiseren wij weer

“Muziek rond de Vleugel”

De vleugel van de Kunstkring Hardegarijp, die gewoonlijk gebruikt wordt door topmusici zoals de winnaar van het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours, wordt dan ter beschikking gesteld aan amateurmusici die hiermee de gelegenheid krijgen op een prachtige locatie met elkaar te musiceren.

Iedere laatste zondag van de maand, van mei tot en met september, organiseren wij
deze muziekmiddag op Fogelsanghstate te Veenklooster: een museum dat zeker de moeite waard is om te bezoeken.

De laatste jaren heeft Frans Douwe Slot in de zomermaanden inspirerende Master Classes gegeven voor solo-pianisten dan wel QMains.                   

In 2020 zijn de data 31 mei (Pinksteren), 28 juni, 30 augustus en 27 september. Wij bieden hiermee een podium voor muziekliefhebbers om elkaar te ontmoeten en samen te spelen. Heeft u belangstelling, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

FogelsanghState_Foarkant-300x225Speelt u zelf een instrument en wilt u graag met anderen samenspelen, neem dan contact met ons op.

Uitnodiging aan musici

 

Een bezoek aan Fogelsangh State (toegang slechts 5 €!) is zeer de moeite waard en zeker met deze gezellige muzikale omlijsting die vanuit de tuinkamer door het monumentale huis en de prachtige tuin klinkt.

DSCI6919 edited

Fogelsangh State
Adres:
Kleasterwei 3
Veenklooster
“Muziek rond de Vleugel”
Contact:
Muzische Commissie,
simonmeinema@gmail.com;        06 53159286