De Meesters- Zomeravondconcert zaterdag 11 augustus Jorwert

Zomeravondconcert – Muziek/theatervoorstelling “Schubert in Jorwert” – terug in de tijd met de vrienden van Schubert. Met Tobias Borsboom (piano), Yukiko Hasegawa (piano), Erwin Weerstra (piano), Dmitry Ivanov (viool) en Marc Pantus (bas-bariton).

Plaats: Café Het Wapen van Baarderadeel, Sluytermanwei 27-29 – Jorwert / aanvang 20:00 uur / entree € 17,50

Wij stellen ons ten doel om tijdens een muzikale avond in de wereld van Schubert te treden, op een realistische manier, lijkend op de avonden zoals Schubert die kende!

Zo willen we de muziek van Schubert op een betekenisvolle wijze presenteren, tegen de achtergrond waarin deze ontstaan is!

Verschillende aspecten die bepalend zijn geweest voor Schuberts muziek worden op natuurlijke en speelse wijze belicht. Speciale aandacht krijgt de poëzie, de dans en de kring van artistieke vrienden.

Bezoekers die voorafgaand aan het concert een hapje willen eten in het café, kunnen zich opgeven voor een uitgebreid buffet. Het buffet staat klaar vanaf 18:00 uur en de kosten zijn € 17,50 per persoon. U kunt dieetwensen vooraf opgeven. In de nieuwsbrief van de Kunst-kring ontvangt u te zijner tijd meer informatie over aanmelden.